Over Villeroy & Boch spa’s

Wilt u dat uw spabad zich onderscheidt van wat er zoal op de markt gangbaar is? Dat het opvalt qua design en techniek? En daarnaast nog eens veilig en energie-efficiënt is? Laat u verrassen door de diversiteit en mogelijkheiden van de Villeroy & Boch buitenspa’s. Ontdek onze geperfectioneerde spabaden welke innovatieve technologie combineren met uitzonderlijk design en kwaliteit op hoog niveau.

Ontdek onze spa's

Overzicht modellen

X-series

X-series

Maak kennis met de X-series, de spa voor wellnessliefhebbers die zeer veel kwaliteit en prestaties voor hun geld verwachten.

Bekijk X-series
Comfort line

Comfort line

Ga voor een maximaal comfort met de comfort line. Laat u zich verwennen door zijn vele individuele massagemogelijkheden en de geavanceerde whirtpooljets.

Bekijk comfort line
Premium line

Premium line

Ontdek luxe met een volledige uitrusting met de Villeroy & Boch premium line. Deze lijn biedt een ontspannen oplossing met de nieuwste innovaties.

Bekijk premium line
Design line

Design line

Kies voor perfectie, een grote hoeveelheid zit- en ligcombinaties en een bekroond design met de design line.

Bekijk design line
personalisatie door middel van Jetpacks

Personaliseer de spa volledig naar uw wensen

U kunt uw Villeroy & Boch spa volledig personaliseren met een scala aan mogelijkheden. Kies uw favoriete kleur en afwerking en maak een selectie van de Jetpacks welke bij u passen. Er zijn drie soorten Jetpacks met verschillende therapieën, namelijk de Wellness Flow-therapie, de Sport Flow-therapie en de Relax Flow-therapie. Met deze therapieën kunt u zich volledig ontspannen en uw lichaam en spieren laten masseren. Wij adviseren u graag in onze winkel welke Jetpacks het beste bij u passen.

Duurzaamheid: gestructureerd leidingwerk en volledige schuimisolatie

Terwijl de markt blijft vasthouden aan verouderde oplossingen, zorgen wij voor nieuwe overzichtelijkheid: nieuwe intelligente aansluitingen vervangen bij Villeroy & Boch de eindeloos lijkende leidingen van de op de markt gebruikelijke whirlpools van andere merken. Dankzij de Jetpack-technologie kan bij deze spabaden tot maar liefst 90% van de buisleidingen worden weggelaten.

leidingen Villeroy en Boch spa

Villeroy & Boch technologie: geperfectionaliseerd leidingwerk

leidingen Villeroy en Boch spa

De standaardtechniek op de markt: een wirwar van leidingen

Hoge energie efficiency

Spa’s van Villeroy & Boch zijn waarschijnlijk de zuinigste ter wereld. De volledige schuimisolatie zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat. De innovatieve Jetpack-technologie benut de warmte van de whirlpool, omdat tot wel 90% van de leidingen door het warme whirlpoolwater worden geleid. Zo wordt de warmte van het water in de leidingen op energie-efficiënte wijze afgegeven aan het whirlpoolwater.

 

De Villeroy & Boch Whirlpools, spa’s worden nog efficiënter omdat ze – anders dan gebruikelijke buitenwhirlpools – geen gebruik maken van de koude buitenlucht, maar de warme lucht achter de Jetpacks uit de warme pompkamer benutten.

Heeft u vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0416-745161 of via info@altenazwembaden.nl