LEVENSKWALITEIT DOOR ONTSPANNING

Villeroy & Boch spa’s

De meest hoogwaardige spa’s voor ultieme ontspanning

Wilt u dat uw spabad zich onderscheidt van wat er zoal op de markt gangbaar is? Dat het opvalt qua design en techniek? En daarnaast nog eens veilig en energie-efficiënt is? Laat u verrassen door de diversiteit en mogelijkheiden van de Villeroy & Boch buitenspa’s. Ontdek onze geperfectioneerde spabaden welke innovatieve technologie combineren met uitzonderlijk design en kwaliteit op hoog niveau.

» Bekijk alle modellen

Villeroy & Boch buitenspa's: Maximaal genieten

BIJZONDER FLEXIBEL

Ruime keuze aan modellen en kleuren

Spa’s van Villeroy & Boch passen zich uiterst flexibel aan uw individuele wellnessbehoeften aan. De bijzondere flexibiliteit van de spa’s is op alle niveaus zichtbaar: u kunt uw whirlpool binnen of buiten plaatsen, delen met uw familie of vrienden en vooraf hebt u een grote keuze aan zitmogelijkheden, JetPak™ massagejets, stijlen, kleuren en functies die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De spa’s van Villeroy & Boch bieden altijd maximaal comfort!

MAXIMALISEER DE ONTSPANNING

Geluidssystemen buitenspa

Maximaliseer de ontspanning in uw hoogwaardige buitenspa met een geïntegreerd geluidssysteem. Voor de Premium en Comfort Line is het Elite geluidssysteem met drijvende afstandsbediening of het Life geluidssysteem, dat vanaf de buitenkant van de spa wordt bediend, verkrijgbaar. Voor Just Silence en Just Silence Compact bieden wij het nieuwe Design Stereo systeem zonder zichtbare elementen in de ombouw aan. Dit wordt bediend via het aanraakscherm van de buitenspa.

VAKER GENIETEN DANKZIJ

Eenvoudige reiniging

Vaker genieten en minder tijd kwijt zijn aan onderhoud. Alle gebruikte materialen zijn zorgvuldig bepaald zodat uw spa gemakkelijk te onderhouden is. Acryl-oppervlakken zijn poriënvrij, vlak en daarvoor zeer eenvoudig te reinigen. Wij raden regelmatig onderhoud met vloeibare, niet-krassende onderhoudsmiddelen aan om de glans te behouden.

OP DE JUISTE HOOGTE

Verschillende zithoogtes

De juiste zithouding in de spa is een voorwaarde voor gezond en ontspannen whirlen. De verschillende zitdieptes van de Premium en Comfort Line zorgen voor optimale ontspanning, rekening houdend met de verschillende lichaamslengtes en lichaamsbouw. Combineer uw zitplaats met de juiste massage-ervaring, het JetPak, en uw wellness-oase is perfect op u afgestemd.

PERSONALISEER UW SPA

JetPak-technologie

U kunt uw Villeroy & Boch spa volledig personaliseren met een scala aan mogelijkheden. Kies uw favoriete kleur en afwerking en maak een selectie van de Jetpacks welke bij u passen. Er zijn drie soorten Jetpacks met verschillende therapieën, namelijk de Wellness Flow-therapie, de Sport Flow-therapie en de Relax Flow-therapie. Met deze therapieën kunt u zich volledig ontspannen en uw lichaam en spieren laten masseren. Wij adviseren u graag in onze winkel welke Jetpacks het beste bij u passen.

MEER MET MINDER

Energie-efficiëntie op het hoogste niveau

Spa’s van Villeroy & Boch zijn waarschijnlijk de zuinigste ter wereld. De volledige schuimisolatie zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat. De innovatieve Jetpack-technologie benut de warmte van de whirlpool, omdat tot wel 90% van de leidingen door het warme whirlpoolwater worden geleid. Zo wordt de warmte van het water in de leidingen op energie-efficiënte wijze afgegeven aan het whirlpoolwater.

GEPERFECTIONEERDE TECHNIEK

Gestructureerd leidingwerk en volledige schuimisolatie

Terwijl de markt blijft vasthouden aan verouderde oplossingen, zorgen wij voor nieuwe overzichtelijkheid: nieuwe intelligente aansluitingen vervangen bij Villeroy & Boch de eindeloos lijkende leidingen van de op de markt gebruikelijke whirlpools van andere merken. Dankzij de Jetpack-technologie kan bij deze spabaden tot maar liefst 90% van de buisleidingen worden weggelaten.

OPTIONELE AUTOMATISCHE WATERBEHANDELING

Optimaal relaxen in schoon water

Naast de buitenspa zelf moet ook het water schoon blijven. Dit is niet alleen belangrijk voor een complete ontspanning, maar het is ook belangrijk vanwege hygiënische en gezondheidsredenen. Wij raden u aan het water ten minste drie of zelfs vijf keer per jaar te vervangen en hierbij ook de leidingen te reinigen. Wij raden u aan om gebruik te maken van AquaFinesse voor een zachte waterbehandeling en om uw spa in topconditie te houden. Optioneel bieden wij u een geoptimaliseerd waterbehandelingssysteem aan om uw waterkwaliteit continu te kunnen waarborgen.

VOORDELIG INSTAPPEN

X-series

Maak kennis met de X-series, de spa voor wellnessliefhebbers die zeer veel kwaliteit en prestaties voor hun geld verwachten.

» Meer over X-series

MAXIMAAL COMFORT

Comfort line

Ga voor een maximaal comfort met de comfort line. Laat u zich verwennen door zijn vele individuele massagemogelijkheden en de geavanceerde whirtpooljets.

» Meer over Comfort line

VOLLEDIGE LUXE

Premium line

Ontdek luxe met een volledige uitrusting met de Villeroy & Boch premium line. Deze lijn biedt een ontspannen oplossing met de nieuwste innovaties.

» Meer over Premium line

KIES VOOR PERFECTIE

Design line

Kies voor perfectie, een grote hoeveelheid zit- en ligcombinaties en een bekroond design met de design line.

» Meer over Design line

COMBINEERT SPORT EN SPA

Fitness Edition

De regeneratiefase na de sportinspanning is net zo belangrijk als de opwarmfase voorafgaand aan het sporten. Daarom is er na lichamelijke inspanning bijna niets beter dan een bad in een spa met een perfect afgestemde sportmassage.

» Meer over Fitness edition

Ontdek alle modellenX-series X5L

Perfectie voor een introductieprijs. De X5L is standaard uitgerust met veel extra?s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden aan het topsegment. Door het succesvol uitwerken van de beproefde technologie is Villeroy en Boch erin geslaagd u deze complete X-serie aan te bieden. De X5L is de kleinste whirlpool uit de X-serie. Met drie volwassenen kunt u genieten van alle extra?s die dit spabad te bieden heeft. De Villeroy & Boch X5L buitenspa is in verschillende kleurcombinaties te verkrijgen.

» Meer info over X-series X5L

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij dit spabad is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw whirlpool.

» Meer info over X-series X6L

X-series X6R

De ronde vorm van dit spabad springt in het oog. Met 5 zitplaatsen en 21 jets kunt u heerlijk ontspannen na een drukke dag.
De ozonator in dit spabad produceert ozongas. Water dat met het ozongas is behandeld blijft veel langer fris en helder dan water dat is gedesinfecteerd met alleen chloor. Daarnaast kunt u hierdoor ook minder chloor gebruiken waardoor uw water minder naar chloor zal ruiken.

» Meer info over X-series X6R

X-series X7L

De gevarieerde en uitzonderlijk comfortabele contouren, ergonomisch ontwerp en goed geplande zitplaatsen van het X7L Villeroy & Boch spabad bieden geavanceerde hydrotherapie en kwaliteit. Ontspan en geniet. De X7L is voorzien van 2 pompen welke zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

» Meer info over X-series X7L

X-series X8

De X8L biedt een zeer hoge standaard, zonder afbreuk te doen aan haar unieke, tijdloze en duurzame ontwerp. Deze robuuste en haast onderhoudsvrije whirlpool is zeer ruim. Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan maar liefst 8 personen. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en laat u verwennen.
Het Harbour Grey exterieur in combinatie met een binnenmantel uitgevoerd in de kleur Platinum maakt dit spabad tot een ware sensatie en een bijzonder populair model. Onderstreept door de middels ledverlichting gekleurde waterval.

» Meer info over X-series X8

Comfort Line R5L

Als een van de meest functionele compacte spa?s op de huidige markt biedt het model R5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

» Meer info over Comfort Line R5L

Comfort Line R6L

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor 5 personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plek.

» Meer info over Comfort Line R6L

Comfort Line R7

Hier blijft geen plekje onbenut. De R7 biedt vier bijzonder comfortabele hoekzittingen en voldoende plaats voor 6-7 personen. Dat maakt deze middelgrote spa tot een ruimtewonder. De veelzijdige voeten-, been-, hand- en heupjets zorgen voor een optimale hydrotherapie.

» Meer info over Comfort Line R7

Comfort Line R7L

Als middelgrote spa beschikt de R7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 4 Jet-Paks? en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages.

» Meer info over Comfort Line R7L

Comfort Line R8L

5-persoons spa met een groot aantal individuele massagemogelijkheden.

» Meer info over Comfort Line R8L

Just Silence

Just Silence spa van Villeroy & Boch brengt een hommage aan de moderne architectuur en past naadloos binnen een kubistisch ingerichte leefruimte. Door de minimalistische vormen en heldere lijnen is het een ware blikvanger op elk terras. De modernste technologieën, zoals touchscreenbediening, geïntegreerde LED-verlichting en hoogwaardige materialen zijn naadloos in het design verwerkt. Het innovatieve, flexibele zit/ligconcept biedt tot 5 ligplaatsen en biedt in deze afmetingscategorie een ongekend comfort.

» Meer info over Just Silence

Just Silence Compact

Just Silence spa van Villeroy & Boch brengt een hommage aan de moderne architectuur en past naadloos binnen een kubistisch ingerichte leefruimte. Door de minimalistische vormen en heldere lijnen is het een ware blikvanger op elk terras. De modernste technologieën, zoals touchscreenbediening, geïntegreerde LED-verlichting en hoogwaardige materialen zijn naadloos in het design verwerkt. Het innovatieve, flexibele zit/ligconcept biedt tot 3 ligplaatsen en biedt in deze afmetingscategorie een ongekend comfort.

» Meer info over Just Silence Compact

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen. Naast de comfortabele Premium zitting met hand-, dijbeen- en kuitjets kunnen er nog drie JetPaks? bij worden gekozen, zodat er een optimale wellness-oase voor singles en paren ontstaat. Door zijn compacte afmetingen en een hoogte van 79 cm past hij door de meeste deuren en is daarom ook geschikt voor plaatsing binnenshuis.

» Meer info over Premium Line A5L

Premium Line A6L

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de A6L in de binnenruimte veel ruimte voor 5 personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plek. Met de soepele zittingen met therapeutische kuit-en voetenjets kunt u vier JetPaks? combineren.

» Meer info over Premium Line A6L

Premium Line A7

Hier blijft geen plekje onbenut. De A7 biedt vier bijzonder comfortabele hoekzittingen en voldoende plaats voor 6-7 personen. Dat maakt deze middelgrote spa tot een ruimtewonder. De veelzijdige voeten-, been-, hand- en heupjets zorgen voor een optimale hydrotherapie.

» Meer info over Premium Line A7

Premium Line A7L

Als middelgrote spa beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 Jet-Paks? en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages. Daarnaast zijn ook hier hoekzittingen met hand-, heup-, kuit- en voetenjets te vinden, die samen met de JetPaks? de wellnessbeleving compleet maken.

» Meer info over Premium Line A7L

Premium Line A8

Leun lekker achterover en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken ? of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg. Het model A8 is een royale 8-persoons spa met een opvallend royale zitbreedte. Met 6 verschillende JetPaks? biedt hij een ruime keuze aan massage-ervaringen die bij iedereen in de smaak vallen. Individueel draaibare voetenjets zorgen voor een aangename massage, ongeacht de plek waar u zich in de reusachtige spa bevindt.

» Meer info over Premium Line A8

Premium Line A8D

Het spa model A8D biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

» Meer info over Premium Line A8D

Premium Line A8L

De A8L is een ruime 6-persoons spa met een groot aantal zitmogelijkheden. Een gebogen ligbank met voeten- en beenjets, en bijzonder comfortabele hoekzittingen zijn kenmerkend voor dit model. U kunt gebruik maken van zes verschillende JetPaks?. Deze spa met individuele massagemogelijkheden en voldoende ruimte is ideaal voor iedereen die prijs stelt op een ruime keuze. Zoek uw favoriete zitplaats uit, probeer ze allemaal na elkaar uit ? of trommel uw vrienden en familie bij elkaar voor gezamenlijk plezier in uw spa.

» Meer info over Premium Line A8L

Zitplaatsen

Ligplaatsen

JetPaks

X-series X5L

173 x 213 x 79 cm

2

1

0

X-series X6L

203 x 224 x 86 cm

4

1

0

X-series X6R

201 x 91 cm

5

0

0

X-series X7L

224 x 224 x 91 cm

5

1

0

X-series X8

239 x 239 x 97 cm

8

0

0

Comfort Line R5L

173 x 213 x 79cm

2

1

2

Comfort Line R6L

203 x 224 x 86cm

4

1

2

Comfort Line R7

224 x 224 x 91cm

6

0

4

Comfort Line R7L

224 x 224 x 91cm

4

2

4

Comfort Line R8L

239 x 239 x 97cm

5

1

4

Just Silence

224 x 213 x 86 cm

6

5

3

Just Silence Compact

208 x 169 x 78 cm

3

2

3

Premium Line A5L

173 x 213 x 79cm

2

1

3

Premium Line A6L

203 x 224 x 86cm

4

1

4

Premium Line A7

224 x 224 x 91cm

6

0

5

Premium Line A7L

224 x 224 x 91cm

5

1

5

Premium Line A8

239 x 239 x 97cm

6

0

6

Premium Line A8D

239 x 239 x 97cm

3

2

5

Premium Line A8L

239 x 239 x 97cm

4

2

6

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team denkt graag met u mee. Samen gaan wij kijken naar een droomoplossing op maat. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak en wij nemen snel contact met u op om een afspraak in te plannen.