Comfort line

Levenskwaliteit door ontspanning

Wilt u dat uw spabad zich onderscheidt van wat er zoal op de markt gangbaar is? Dat het eruit springt qua techniek en design? En ook nog eens veilig en energie-efficiënt is? Laat u verrassen door de diversiteit van de Villeroy & Boch Comfort Line modellen en al hun mogelijkheden.

U kunt uw Comfort Line spa binnen of buiten opstellen, zijn robuuste constructie laat geen vocht binnendringen en zorgt voor een extreme duurzaamheid. U hoeft hem nooit winterklaar te maken, want hij kan ook in de winterperiode worden gebruikt. Er bestaat niets mooiers dan bij vorst en sneeuw in het dampende water te stappen en dat u zich laat verwennen door de jets in deze spa. Maak gebruik van het gezonde sauna-effect van de afwisseling van koud en warm, en kom fit de winter door.

Comfort Line R5L

Als een van de meest functionele compacte spa?s op de huidige markt biedt het model R5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Comfort Line R6L

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor 5 personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plek.

Comfort Line R7

Hier blijft geen plekje onbenut. De R7 biedt vier bijzonder comfortabele hoekzittingen en voldoende plaats voor 6-7 personen. Dat maakt deze middelgrote spa tot een ruimtewonder. De veelzijdige voeten-, been-, hand- en heupjets zorgen voor een optimale hydrotherapie.

Comfort Line R7L

Als middelgrote spa beschikt de R7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 4 Jet-Paks? en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages.

Comfort Line R8L

5-persoons spa met een groot aantal individuele massagemogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team denkt graag met u mee. Samen gaan wij kijken naar een droomoplossing op maat. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak en wij nemen snel contact met u op om een afspraak in te plannen.