Design line

Levenskwaliteit door ontspanning

Outdoor whirlpools van Villeroy & Boch zijn anders dan de gangbare standaarden. Naast een innovatieve technologie, een bovengemiddelde zuinig energieverbruik en een uitstekend ontwerp, overtuigen ze door design en comfort. Dat kan zonder meer gezegd worden van de Design line.

De gereduceerde vorm en de strakke lijnen maken van de Design line een designstatement zonder enige onnodige franje. Het ontwerp is dan ook bekroond met de iF Design Award 2015 en de red dot Award 2016. Dankzij de vormgeving en het strakke design, ontstaat een nieuw zit- en ligconcept dat meer ruimte voor comfort biedt. Tot wel vijf personen kunnen met een aangename beenruimte tegen over elkaar zitten.

Just Silence

Just Silence spa van Villeroy & Boch brengt een hommage aan de moderne architectuur en past naadloos binnen een kubistisch ingerichte leefruimte. Door de minimalistische vormen en heldere lijnen is het een ware blikvanger op elk terras. De modernste technologieën, zoals touchscreenbediening, geïntegreerde LED-verlichting en hoogwaardige materialen zijn naadloos in het design verwerkt. Het innovatieve, flexibele zit/ligconcept biedt tot 5 ligplaatsen en biedt in deze afmetingscategorie een ongekend comfort.

Just Silence Compact

Just Silence spa van Villeroy & Boch brengt een hommage aan de moderne architectuur en past naadloos binnen een kubistisch ingerichte leefruimte. Door de minimalistische vormen en heldere lijnen is het een ware blikvanger op elk terras. De modernste technologieën, zoals touchscreenbediening, geïntegreerde LED-verlichting en hoogwaardige materialen zijn naadloos in het design verwerkt. Het innovatieve, flexibele zit/ligconcept biedt tot 3 ligplaatsen en biedt in deze afmetingscategorie een ongekend comfort.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team denkt graag met u mee. Samen gaan wij kijken naar een droomoplossing op maat. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak en wij nemen snel contact met u op om een afspraak in te plannen.