Fitness Edition

De Fitness Edition is speciaal ontworpen voor de behoeften van sport- en fitness-liefhebbers. Ontdek de massagetypes van de verschillende JetPaks die bijzonder relevant voor sport zijn.

Verschillende zithoogtes

De verschillende zitdieptes in de spa en JetPaks met verschillende soorten massage bieden u in een handomdraai en met een klik de optimale ontspanning na het sporten op uw favoriete plaats – zittend of liggend.

Bijzonder hoog pompvermogen

Dankzij het bijzonder hoge pompvermogen van de Fitness Edition kunt u op alle zitplaatsen van optimale power genieten.

Met name sportmassage vereist een zeer intensieve waterdoorstroming bij alle jets om het gewenste massage-effect te bereiken. Daarom zijn de spa’s van de Fitness Edition met het technisch maximaal mogelijke pompvermogen uitgerust; dit is echter niet voor alle massagetypes nodig. Zo beschikt de A6L over een extra massagepomp en hebben de modellen A7L en A8D krachtigere pompen. Dit maakt de intensieve high performance sportmassage op alle zitplaatsen tegelijkertijd mogelijk.

Wellness of relaxmassages

Wellness of relaxmassages zijn bij Fitness Line ook mogelijk! Door een eenvoudige upgrade van uw spa kunt u uit 18 verschillende JetPaks kiezen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team denkt graag met u mee. Samen gaan wij kijken naar een droomoplossing op maat. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak en wij nemen snel contact met u op om een afspraak in te plannen.